no panic

2011.01.05. 18:15

Kómás, gyors léptek, kezeim tele könyvekkel. Hozzászoktam. Tanulok, max 6 órát alszom, és tényleg csak sodródom az idővel. Lefoglal az életre való készülés. Csak meg ne gyilkoljon egy véletlen, mert a nyelvvizsgákat le akarom tenni. Érettségim is lesz, sőt meg fogom mutatni, hogy tényleg lehet ezt is vidáman csinálni. Ne szólj rám, ha kívülről ez nem látszik, mert csak egyetlen egy dolog játszik közbe: A fáradtság... Csukott szemmel kikelni az ágyból, kettőkor letenni a könyvet majd kezdeni előről. Nem lennék orvos. 48 órás ügyelet? Futni megmenteni egy életet 24 órás kialvatlansággal és három kávéval az agyamban? Pedig tervben volt az is.

Más álmok járnak manapság errefelé, nagyobbak mint az orvosi. Nem árulom el, mert ha rájönnél kiröhögnél, és nem azért éjszakázom és zombizom nappal, karikás szemekkel. Tudom, tudom, mindeki azzal jön hogy ennek meglesznek a következményei. Leszarom. Ha nem kialvatlanság és kávéfüggőség tenné ezt velem, akkor stresszelnék, vagy cigiznék, vagy innék, vagy lustálkodnék és belülről emésztene a lelkiismeretfurdalás. Mindenkinek vannak függőségei, és vannak akik jól kezelik és nem károsodnak, mert le tudnak állni ha kell. Majd én szólok ha itt van az én "kell"-em, addig is hajrá.

A bejegyzés trackback címe:

https://crowdedwall.blog.hu/api/trackback/id/tr592563166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kávéfüggő · http://www.kavefuggovagyok.dxn.hu 2011.04.28. 19:05:39

Ajjaj, te tényleg elfáradtál:)
Tényleg kávéfüggő vagy?
Mert én nagyon.
süti beállítások módosítása